poster avond4daagseNa meer dan twintig jaar is de avondvierdaagse terug in Oosterwolde. De inschrijving is geopend en duurt tot en met dinsdag 7 juni.

In de week van maandag 13 tot en met donderdag 16 juni kunnen alle inwoners meelopen. De deelnemers kunnen kiezen voor de route van 5 of 10 kilometer. De start is elke avond tussen 18.00 en 18.30 uur.

De wandelroutes starten elke dag in een andere wijk; zo krijgt iedereen alle mooie plekken in het dorp te zien. Op de laatste dag finishen de wandelaars in de Stationsstraat.

Voor alle basisschoolleerlingen is het belangrijk dat ze onder begeleiding van een volwassene lopen. Voor de begeleiders die elkaar afwisselen en niet de volle vier dagen lopen, ligt er een dag-medaille klaar. Dit geldt ook voor inwoners die minder goed ter been zijn en toch de afsluitende avond mee willen lopen.

Deelname kost 3,50 euro per persoon (inclusief medaille). Inschrijven kan via de website www.a4d-oosterwolde.nl. Op de basisscholen wordt een papieren inschrijfformulier uitgedeeld. Deze kunnen vervolgens bij een paar adressen in het dorp ingeleverd worden. Inschrijven kan tot en met dinsdag 7 juni.