BOON houdt woensdag 10 juni weer een Buitenspeeldag. De kinderen kunnen ‘s middags van  14.00 – 16.00 uur terecht op het speelveldje aan de Lange Akker. Om het feest voor de kinderen compleet te maken, wordt er dit jaar door de organisatie een grote buikschuifbaan gehuurd.

In heel Nederland worden woensdag 10 juni in het kader van de Nationale Buitenspeeldag activiteiten gehouden. Om deze dag voor kinderen extra leuk te maken, heeft BOON naast traditionele spelletjes als ringgooien, snoephappen, basketschieten en bliklopen, ook een buikschuifbaan en een springkussen geregeld.

Alle kinderen uit de buurt van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom op het speelveldje. De activiteiten zijn allemaal gratis. Naast ranja voor de kinderen staat er voor de ouders een kopje koffie of thee klaar.

Het is de vierde keer dat BOON deelneemt aan de Nationale Buitenspeeldag. De drie voorgaande edities waren met activiteiten als survivallen en lopen in ballen over water een groot succes.

Meer informatie is te vinden op www.buitenspeeldag.nl

De Buitenspeeldag aan de Oldemaad was vorig jaar een groot succes.

De Buitenspeeldag aan de Oldemaad was vorig jaar een groot succes.