AfvalApp in Ooststellingwerf

Met ingang van 1 januari wordt de papieren afvalkalender vervangen door de Omrin AfvalApp. Download nu de gratis Omrin AfvalApp. Deze app kunt u gebruiken als uw digitale afvalkalender. En de app biedt u nog meer mogelijkheden:

  • Een automatische herinnering in uw agenda op het moment dat de grijze container, GFT-container of papiercontainer wordt geleegd
  • Bij een gewijzigd ophaalschema, bijvoorbeeld tijdens feestdagen, krijgt u automatisch een pop-up bericht
  • Het aanmelden van grofvuil, snoeiafval of klein chemisch afval (KCA)
  • Een kaartje waarop u kunt zien waar er in Ooststellingwerf glasbakken en ondergrondse containers zijn
  • Informatie over de soorten huisvuil en wat wel en niet mag.  En wat mag er wel en niet in de GFT-bak?
  • Het adres van de Milieustraat

Automatische herinnering
De automatische herinnering in uw agenda kunt u volledig naar uw eigen wens instellen. U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld om 7.30 uur ’s ochtends een herinnering te krijgen, maar dat kan ook de avond ervoor om 20.00 uur. Dit kunt u zelf instellen in de app.

Gratis downloaden
U kunt de Omrin AfvalApp gratis downloaden via de Apple Appstore, Google Playstore of de Windows Phone Store.  Heeft u geen smartphone, dan kunt u de papieren afvalkalender downloaden op uw computer via www.omrin.nl/

Vragen?
Kijk dan op www.ooststellingwerf.nl/afvalapp. Heeft u problemen met het installeren van de Omrin Afvalapp, dan kunt u telefonisch contact opnemen met SYP, het Service Ynformaasje Punt van Omrin. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur via 0900 – 210 0 215 (lokaal tarief), of via email syp@omrin.nl.