BOON doet jaarlijks mee aan de NL-doet vrijwilligersdag en had zich ook dit jaar bij het Oranjefonds aangemeld voor een activiteit. Op vrijdag 13 maart 2020 wilden bestuursleden en vrijwilligers van BOON aan het schilderen bij de Scouting in Oosterwolde.

Plannen werden gemaakt, voorbereidingen getroffen en verf aangeschaft. Vervolgens komt op de dag ervoor het advies de vrijwilligersacties niet door te laten gaan i.v.m. het Coronavirus. Dat was een domper, wat nu te doen.

Met de aangemelde vrijwilligers werd contact opgenomen. Degenen die niet in een risicogroep zaten en geen gezondheidsklachten hadden besloten toch aan het werk te gaan. Met een klein groepje werd de gang met alle deuren en kozijnen voorzien van frisse kleuren. Voor een soep en broodjes werd gezorgd. Ondanks alles is er wat moois neergezet.

Dank aan de vrijwilligers en vooral ook dank aan het Schildersgilde Oosterwolde die de benodigde verf voor een mooi prijsje verschafte.

 

Met vriendelijke groet;

 

Sietske Hulsman.

Voor meer foto’s, klik in het menu op foto’s.