Wij kijken tevreden terug op het verloop van Burendag. Tegen de tweehonderd bewoners uit de wijk hebben genoten van de activiteiten die op het schoolplein van openbare basisschool De Toekan zijn aangeboden.

BOON houdt om het jaar een Burendag. Dit jaar was gekozen voor het thema ‘Oud Hollandse spelen’. Op het plein was een spellencircuit uitgezet, waar door zowel jong als oud met veel enthousiasme aan werd deelgenomen. Aan het einde van het circuit lag voor iedereen een ouderwetse, houten jojo klaar.

Ook was er een fotopuzzeltocht door de wijk opgezet. Een draaiorgel zorgde voor passende muziek. Voor alle bezoekers waren er gratis poffertjes, ranja, koffie en thee. We hebben mazzel gehad met het weer. Het was niet heel warm, maar het is wel droog gebleven. Daardoor konden alle activiteiten gezellig buiten op het plein plaatsvinden. Fantastisch dat de school ons deze locatie beschikbaar heeft gesteld. Klik voor meer foto’s hier.

Doel van de Burendag is om als wijkbewoners met elkaar in contact te komen. “Dat is zeker gelukt. Bovendien vindt er op woensdag 17 oktober ook nog een wijkgesprek plaats in de school. We willen het met bewoners dan graag hebben over hoe we met elkaar samenleven in onze wijk.

Deze bijeenkomst begint om 19.30 uur. Iedereen uit de wijk is welkom om mee te komen praten.