Op vrijdag 19 mei gaat het feest ter ere van het 500 jarig bestaan van de gemeente officieel van start! Er wordt afgetrapt met een oldtimerrit, die door alle dorpen van de gemeente gaat.

Start Locatie: hoofdingang/raadzaal gemeentehuis Oosterwolde 12.30 uur: Inloop met hapje en drankje. Verschillende organisatoren van evenementen in het teken van 500 jaar Ooststellingwerf brengen hun evenement onder de aandacht 13.00 uur: Openingswoord 500 jaar Ooststellingwerf door burgemeester Harry Oosterman

Je bent om 13.30 uur van harte welkom om de oldtimers uit te zwaaien voor het gemeentehuis.  Om 20.30 uur komen de auto’s weer aan op het gemeentehuis. Er is bij het begin en het einde een hapje, drankje en (muzikale) aankleding. Dit wordt verzorgd door een aantal organisatoren van evenementen voor 500 jaar Ooststellingwerf.

Uiteraard kun je de oldtimers op verschillende plaatsen spotten. Bekijk op het kaartje waar.

De oldtimers kunnen vanwege de tijd helaas niet in alle dorpen stoppen. Bekijk voor meer informatie: http://www.500jaarooststellingwerf.nl/activiteiten/openingsrit-oldtimers