BOON heeft woensdagmiddag 10 juni weer een buitenspeeldag gehouden. Mede door het zonnige weer was het een enorm succes.

De buitenspeeldag vond plaats aan de Lange Akker. Er kwamen ruim honderd kinderen op af. Met name voor de buikschuifbaan was veel animo. Al een half uur voor aanvang stond er een rij voor dit spelonderdeel. Ook voor de andere spelletjes, zoals snoephappen, ringgooien en gaten schieten, was veel belangstelling.

Naast de kinderen waren er tientallen ouders naar het speelveldje gekomen. Ze zaten gezellig bij elkaar op het gras. Voor de kinderen was er gratis ranja en voor de ouders stond er een kopje koffie of thee klaar.

Hierbij willen wij iedereen bedanken voor deze super geslaagde middag. Op naar de vijfde editie van de BOON Buitenspeeldag.

Kijk op onze Facebook-pagina voor een filmpje.

Boon-buitenspeeldag-2

Boon-buitenspeeldag-1Boon-buitenspeeldag-5Boon-buitenspeeldag-3