U bent van harte welkom

Iedereen die twijfelt over het kopen van een huis, kan tussen 28 maart en 30 april terecht bij het Woonoffensief in heel Fryslân. Op 28 maart staan de deuren van duizenden Friese woningen wagenwijd open tijdens de open huizenroute.

Schermafbeelding 2015-03-12 om 11.08.41Op 11 april is in de raadzaal van het gemeentehuis in Oosterwolde een Woonmarkt. Hier vindt u van 10.00 tot 15.00 uur op één plek informatie en advies over allerlei provinciale en gemeentelijke subsidies en regelingen, welke woningen te koop zijn, mogelijkheden voor energiebesparing en financiering en extra voordelen.

Wie op deze dag of in de daarop volgende vier weken een woning koopt, krijgt een pakket aan voordelen. Dit pakket bestaat per woning uit:

  • € 2.800,- Friese energiepremie, op de Woonmarkt is een speciale stand over deze energiepremie;
  • € 5.000,- voordeel aan renovatieregeling;
  • Een aankoopmakelaar voor € 995,-;
  • Lokale acties en kortingen.

Kijk voor de deelnemers aan de Woonmarkt in Ooststellingwerf op www.woonoffensief.nl/ooststellingwerf.
Meer informatie?

Tot 1 mei 2015 kunt u gebruik maken van de kortingen en regelingen die het woonoffensief biedt. Meer informatie is te vinden op www.woonoffensief.nl. Specifieke informatie over de woonmarkt in Ooststellingwerf vindt u op www.woonoffensief.nl/ooststellingwerf, maar u kunt ook mailen naar communicatie@ooststellingwerf.nl of bellen naar 14 0516.

Woonoffensief Fryslân maakt onderdeel uit van Wurkje foar Fryslân en is een initiatief van de provincie Fryslân, de Friese gemeenten en alle makelaarsorganisaties.