Het was woensdagmiddag 11 juni een gezellige boel op het speelveldje bij de Oldemaad. Op deze locatie werd de jaarlijkse Buitenspeeldag gehouden, georganiseerd door BOON. De activiteit trok een krappe 100 kinderen.

Buitenspeeldag-2Op het speelveldje waren diverse traditionele spelletjes opgezet, zoals ringgooien, snoephappen en basketschieten. BOON had ook een springkussen geregeld.

Dit jaar was de Buitenspeeldag voor de eerste georganiseerd in nauwe samenwerking met de buurtsportcoaches van Stichting Scala. Zij hadden onder andere enkele survival-activiteiten geregeld. Het bleek een groot succes. De samenwerking is dan ook absoluut voor herhaling vatbaar.

De activiteiten waren allemaal gratis. Naast ranja voor de kinderen stond er voor de ouders een kopje koffie of thee klaar. Bovendien werden alle kinderen vanwege het warme weer door BOON getrakteerd op een ijsje.

Klik hier voor meer foto’s.