Sinds de opmars van pinnen en mobiel betalen worden geldautomaten steeds minder gebruikt. Ook de veiligheid van de plek waar geldautomaten staan is tegenwoordig een belangrijk aandachtspunt. Om deze redenen is de Rabobank geldautomaat aan de Oostenburg in Oosterwolde sinds begin maart opgeheven.

Om geld op te nemen kunnen klanten en niet-klanten terecht bij de Rabobank vestiging aan de Stationsstraat 8 in Oosterwolde. Hier staat een geldautomaat die dag en nacht te gebruiken is. Aan de Quadoelenweg is een geldautomaat van de ABN-AMRO-bank te vinden.

Klanten die niet in staat zijn om op een andere plek geld op te nemen kunnen gebruik maken van de Rabo Geld Expres. Met de Rabo Geld Expres wordt het geld bij de klant thuis bezorgd.

Voor vragen kan contact opgenomen worden met Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland via telefoonnummer (0513) 52 15 00 of kijk op www.rabobank.nl/heerenveen.