BOON houdt woensdag 12 juni een Buitenspeeldag op de Biezenkamp in Oosterwolde. Om het feest voor de kinderen compleet te maken, wordt er door de organisatie een groot springkussen gehuurd. Bovendien kan er in ballen over het water in de wijk worden gelopen.

De Buitenspeeldag op De Lange Akker was vorig jaar een groot succes.

In heel Nederland worden woensdag 12 juni in het kader van de Nationale Buitenspeeldag activiteiten gehouden. Om deze dag voor kinderen extra leuk te maken, heeft BOON naast spelletjes als blikgooien en snoephappen grote waterballen en een springkussen geregeld.

Alle kinderen uit de buurt van 4 tot en met 12 jaar zijn tussen 14.00 en 16.00 uur welkom op de Biezenkamp. De activiteiten zijn allemaal gratis. Tijdens de Buitenspeeldag wordt de weg afgesloten voor al het verkeer. Bewoners worden hierover persoonlijk geïnformeerd door BOON.

BOON heeft vorig jaar voor de eerste keer deelgenomen aan de Nationale Buitenspeeldag. Toen was De Lange Akker twee uur lang het domein van kinderen. Deze dag was een groot succes.

Meer informatie is te vinden via www.buitenspeeldag.nl