Woensdagmiddag 12 juni organiseerde BOON voor de tweede keer de Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar werd een deel van de Biezenkamp afgesloten voor het verkeer en omgetoverd tot speelterrein voor kinderen.

De kinderen konden o.a. springen op een luchtkussen, spekhappen, hoelahoepen, touwtjespringen, voetballen en blikgooien. Maar het meest populair was toch wel op het water lopen in waterballen. Daar was zoveel animo voor dat de man van Wetterwille Friesland zo aardig was een derde waterbal in gebruik te nemen.

Bij een kraampje konden de kinderen ranja en een koekje halen. Voor de vaders en moeders was er koffie en thee.

Het weer was de kinderen gelukkig goed gezind. Het waaide hard, maar het bleef de middag droog. Pas na afloop begon het te regenen. We kijken terug op opnieuw een geslaagde buitenspeeldag. Klik hier voor meer foto’s.

Bij het opruimen zijn een spijkerstoftasje met knuffel en een sokje met blauwe strepen gevonden.  Neemt u even contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat deze weer bij de rechtmatige eigenaren terugkomen.