Bewonersoverleg Oosterwolde-Noord (BOON) heeft Yvonne Smid en Emiel, Jesper en Jeannette Knol uit Oosterwolde in het zonnetje gezet. Ze zijn de winnaars geworden van de Burendag-wedstrijden.

In wijkpark Prandinga is in september een Burendag gehouden. Het evenement was georganiseerd door BOON in samenwerking met enkele buurtverenigingen. Kinderen konden tijdens de Burendag deelnemen aan een ballonnenwedstrijd. Daarnaast werd er een speurtocht door de wijk gehouden.

Yvonne Smid heeft de ballonnenwedstrijd geworden. Haar ballon werd gevonden in de buurt van Leipzig. Overigens kwamen de meeste ballonnen in Duitslans terecht, maar de ballon van Yvonne heeft de grootste afstand afgelegd. Daarmee heeft zij een cadeaubon gewonnen, beschikbaar gesteld door Intertoys.

De winnaars van de speurtocht door de wijk zijn Emiel, Jesper en Jeannette Knol. Er kwamen meerdere goed ingevulde vragenlijsten binnen. Hieruit heeft Cees Verboom, voorzitter van BOON, een winnaar getrokken. De familie Knol heeft een cadeaubon gewonnen, beschikbaar gesteld door DA Drogisterij & Parfumerie Visser.