OOSTERWOLDE – Op zaterdag 22 september is het landelijke Burendag. Ook in Oosterwolde worden er op deze dag gezellige activiteiten gehouden.

De Burendag in wijkpark Prandinga wordt georganiseerd door Bewonersoverleg Oosterwolde-Noord in samenwerking met buurtverenigingen uit deze wijk. Het programma is inmiddels bijna rond.

’s Ochtends kunnen kinderen in het wijkpark ballonnen oplaten. Verder zijn er de gehele dag demonstraties in het park te zien, wordt er een rommelmarkt gehouden en er kan worden deelgenomen aan een wijkspeurtocht.

Er wordt nog gezocht naar wijkbewoners die ’s avonds onder de noemer ‘Door de wijk, voor de wijk’ een optreden willen verzorgen. Dat kan gaan om een muzikale performance, maar ook mensen die graag een bepaalde sport of een ander talent onder de aandacht willen brengen, zijn van harte welkom. Aanmelden kan via e-mailadres info@oosterwoldenoord.nl.

Na de zomervakantie maakt de organisatie het definitieve programma bekend.

Kijk voor meer informatie op de website www.burendag.nl