Archief

belloo_logo

Wie zijn wij

Wij zijn BewonersOverleg Oosterwolde-Noord. Het bestuur van deze stichting bestaat uit:

 
 
 
 Cees Verboom – voorzitter
 
“Ik heb graag de taak op mij genomen om, samen met andere inwoners, een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in onze wijk, in de meest ruime zin van het woord.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sietske Hulsman – secretaris
 
“Nadat wij de voorlichtingsfolder over een op te zetten wijkcommissie in de bus kregen, heb ik besloten dat ik me wil inzetten voor een betere leefbaarheid in onze buurt.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Luuk Kramer – penningmeester
 
 “Ik wil graag opkomen voor het algemeen belang van buurtbewoners daar waar zij aangeven dat het woon- en leefklimaat verbeterd dient te worden.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Johan van Baak
 
 “Voor de jeugd kan in onze wijk nog veel gedaan worden. Ook zijn er andere dingen die verbeterd kunnen worden voor een veilige en mooie wijk. Hiervoor wil ik mij graag inzetten.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lidy de Munck
 
 “Toen ik de oproep las om zitting te nemen in een bewonersoverleg, was ik meteen enthousiast. Ik zet mij dan ook graag in voor een leefbare en gezellige buurt.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Anita Boel
 
 “Een schoon en veilig woon- en leefklimaat vind ik belangrijk, maar ik hoop vooral een bijdrage te kunnen leveren aan de onderlinge verstandhouding en saamhorigheid in de wijken in Oosterwolde-Noord.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FotoTekst.nl-René Schulkens

René Schulkes
“Ik maak meet veel plezier deel uit van de BOON-familie. Sinds 1974 woon ik in Oosterwolde. Ik denk dat ik van mezelf mag zeggen dat ik redelijk sportief ben. Heb heel lang gelopen bij Invictus. Als u ‘s morgens vroeg uw hondje uitlaat, kunt u me nog wel eens tegenkomen.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 Willem van der Lee